Cavendish Laboratory : C.T.R. Wilson's wooden hut in which he conducted experiments in atmospheric electricity.

Cavendish Laboratory

<p style='text-align: justify;'>In 2019, Michael Rycroft wrote: 'That looks like the CTR Wilson hut which was in the middle of the field that is now the Cavendish Laboratory. I can see it in my mind's eye with its rather dirty green paint. There was a telephone line from the Meteorology Group Field Hut (which was near the present Whittle Building) to the CTR Wilson hut which I used as a receiving antenna for my studies of Schumann resonances.'</p>


Want to know more?

Under the 'More' menu you can find , any transcription and translation we have of the text and find out about downloading or sharing this image.

No Contents List Available
No Metadata Available

Share

If you want to share this page with others you can send them a link to this individual page:
Alternatively please share this page on social media

You can also embed the viewer into your own website or blog using the code below: